Αν μας ρωτάς, το leather ήταν και παραμένει πάντα στην μόδα! Όπως τα leather jackets, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας κάθε fashionista, υπάρχουν και τα δερμάτινα κολάν. Πως θα το συνδυάσεις και σε ποια περίσταση? Εσύ θα το αποφασίσεις!

Κι ενώ μέχρι πριν κάποια χρόνια τα στενά παντελόνια τα φορούσαν μόνο πολύ αδύνατες κοπέλες, σήμερα τα προτιμάμε όλες! Είτε ψηλή είτε πιο κοντή, πολύ αδύνατη ή μεσογειακή, το δερμάτινο κολάν είναι το hit της άνοιξης που φοριέται και υποστηρίζεται παντού. Όπως το αγαπημένο σου jeans, έχεις πάντα και το αγαπημένο σου leather κολάν στην ντουλάπα σου. Γιατί? Όχι μόνο γιατί είναι άνετο και πρακτικό, αλλά και γιατί μπορείς να το συνδυάσεις με πραγματικά άπειρα outfits.

Ευτυχώς, η σημερινή μόδα μας αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι περιττό και αδύνατο να φορεθεί,αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο! Δοκίμασε να φορέσεις το leather κολάν σου με τα sneakers ή τα casual oxford σου και ένα ελαφρύ πλεκτό από πάνω και δεν θα το μετανιώσεις! Φόρεσέ το και με ένα casual μπλουζοφόρεμα και τις μπότες (ή μποτάκια σου) ή ακόμα και με τις γόβες σου για μια έξοδο το βράδυ! Εμείς τολμάμε και φοράμε δερμάτινο κολάν + μποτάκια + oversize μπλούζα, αυτό είναι το στυλ που σας προτείνουμε!

Ελπίζουμε να σας δώσαμε μερικές ιδέες για το πως θα το συνδυάσετε. Αν ναι, τότε διάλεξε είτε το Shirlen ή το Zelina δερμάτινο κολάν μας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις πολλά σχέδια που θα μπορέσεις να το σετάρεις. Οπότε καλές αγορές, καλό 3μερο και ραντεβού στο επόμενο μας άρθρο!!