Δεν περιμέναμε και πολύ για να επιστρέψει στην μόδα. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν χρειάζεται αν πούμε και πολλά για αυτό αφού το ξέρουμε καλά - τα παντελόνια καμπάνες επέστρεψαν! Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτές που ανυπομονούσαν να τις ξαναφορέσουν να πως μπορείς να τις συνδυάσεις.

Ας κάνουμε όμως πρώτα μια μικρή αναδρομή στα jeans και πως ξεκίνησε αυτό το κύμα καμπάνας! Τα λάτρεψαν οι χιπις τα '70s, και αμέσως μετά κατέκλισαν όλο τον κόσμο της μόδας. Ξεκίνησαν αρχικά με μιρκό άνοιγμα και φάρδος στο κάτω μέρος που ίσα που κάλυπτε τα παπούτσια. Και μετ’α ακόμα πιο έντονη καμπάνα και το φάρδος και να πως κρύβονται και τα παπούτσια. Φυσικά και για τους τολμηρούς υπάρχουν και αυτά που υπερκαλύπτουν και τα παπούτσια και περισσεύουν... όμως αν το υποστηρίζεις καλά κάνεις!!

Το χαρακτηριστικό της καμπάνας είναι πως αναδεικνύουν εξαιρετικά το γυναικείο κορμί, γιατί μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις «περιφέρειες» κορίτσια μου! Οπότε τονίζουν τα σημεία που πρέπει και δίνουν συμμετρία στο κορμί. Συνδυάζονται με πολλά και τα πάντα σε κάθε περίσταση.

Τα παντελόνια καμπάνες τα φοράμε σχεδόν σε κάθε περίσταση για αυτό τα λατρεύουμε! Πουκάμισα, πλεκτά και oversized μπλούζες ταιριάζουν απόλυτα. Τα jeans δεν χρειάζονται πολλές λεπτρομέρειες καθώς από μόνα τους έχουν την ένταση που απαιτείται σε ένα outfit. Μπορείς όμως να παίξεις με τα χρώματα. Και βεβαίως μπορείς να κρατήσεις και την ανάλογη τσάντα.

Βεβαίως , εκτός από τα jeans καμπάνες, υπάρχουν ακόμα πολλά trends που δεν πρέπει αν αφήνουμε εκτός της ντουλάπας μας, όπως το animal print και τα ψηλόμεσα παντελόνια ή jeans για ένα πιο business look.

Εμείς κάναμε ήδη τις πρώτες παραλαβές σε παντελόνια καμπάνες και ήδη έχουν γίνει bestseller. Οπότε δες τα σχέδια, ετοίμασε το styling που θέλεις και αγόρασε το δικό σου!