Παρκά, jackets και παλτό – τι θα διαλέξεις, αλήθεια? Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είχαμε όλα τα σχέδια στην ντουλάπα μας, αλλά εδώ θα σας πούμε για μερικά σχέδια μόνο. Το κλασσικό παρκά και φετός έχει δυναμικό παρόν...

Τα army patterns είναι φυσικά πάντα στην μόδα και τα αγαπάμε! Αλλά υπάρχει και το χακί χρώμα που επίσης προτιμούμε πολύ. Είναι τόσο φυσικό και γήινο χρώμα που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα!

Αφού μιλάμε για χρώματα, μην ξεχνάμε και το σκούρο μπλε, είναι το νέο «μαύρο». Το δοκιμάσαμε σε διάφορα σχέδια και μας κέρδις, μην ξεχνάμε όμως πως το all time classic μαύρο έχει ακόμα πολλά να μας δώσει. Και βεβαίως έχουμε και τα απίθανα σχέδια σε jackets σε παστελ ροζ, κόκκινο και μπεζ αποχρώσεις.

Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές υποστηρίζουν τον μινιμαλισμό: σχέσια που αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα, υλικά που κάνουν τα παρκά ζεστά και με faux γούνινες λεπτομέρειες. Κοιτάζοντας όλα τα νέα σχέδια δεν θα αλλάζαμε τίποτα!

Και βεβαίως το μεγαλύτερο trend είναι τα jackets με βελουτέ υφές! Άψογη επιλογή όταν θέλεις να παίξεις με διαφορετικά layers και υφές υφασμάτων! Και τα γούνινα παλτό κάνουν πάντα αίσθηση με την τα χρώματα τους και είναι η εναλλακτική μας τις πιο κρύες μέρες!

Φέτοςο για πρώτη φορά έχουμε και τα jackets που είναι δύο όψεων, δηλαδή φοριούνται και ανάποδα! Μονόχρωμο απο την μία πλευρά για μια business εμφάνιση και με χρώματα και σχέδια από την άλλη για πιο casual!

Δες όλα τα διαθέσιμα σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο on line κατάστημά μας και μην ξεχνάς.... μπορείς να είσαι πάντα trendy και in fashion και να κάνεις το styling το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι!!