Τι κι αν το καλοκαίρι ήταν τόσο ζεστό... δυστυχώς (ή ευτυχώς για μερικούς) ήρθε το φθινόπωρο και μαζί με αυτό τα πιο ζεστά παπούτσια. Βέβαια είμαστε ακόμα σε εκείνο το μεταβατικό στάδιο που το πρωί νωρίς εισαι με ζακέτα και κάλτσα, το μεσημέρι θέλεις σάνδαλο και το βράδυ τουρτουρίζεις. Αλλά για όλα υπάρχει λύση.

Πριν αρκετά χρόνια οι μπότες μπήκαν στο total outfit των μεγάλων οίκων μόδας. Μπορείς να είσαι casual & instyle ταυτόχρονα! Προτείνουμε: μαύρο cigarette παντελόνι, ovesized πλεκτό και κόκκινες μπότες.

Οι λεπτομέρειες από faux γούνα είναι ευπρόσδεκτες σε κάθε περίπτωση! Οπότε στην νέα μας κολεξιόν fall|winter 2018 μπορείς να τις βρεις σε jackets, parka και παπούτσια. Διότι η γούνα κάνει την διαφορά. Και βέβαια μην ξεχνάμε την δαντέλα και τις πόρπες που στα παπούτσια δίνουν ένα απίστευτα fashionable αποτέλεσμα. Στα χρώματα τώρα, παίζουμε με τις γήινες αποχρώσεις μεν αλλά έχουμε τα έντονο κόκκινο.

Στα χειμερινά παπούτσια , έχουμε πολλές επιλογές. Φέτος όμως, πέρα από κάθε αλλη χρονιά έχουμε πολλά lace up σχέδια. Είτε casual είτε πιο κομψά είναι must have!

Και μην ξεχνάμε φυσικά τις μπότες! Τις συνδυάζουμε με mini φούστες, χοντρές κάλτσες και parka ή jacket. Πρόσθεσε και ένα φουλάρι και είσαι έτοιμη.

Δεδομένου πως είμαστε ακόμα κάπου ενδιάμεσα σε καλοκαίρι και φθινόπωρο, είναι μια ιδανική ευκαιρία να δεις όλα τα σχέδια και να διαλέξεις αυτό που θα είναι άνετο, ποιοτικό και πάνω από όλα #infashion !!