Αγάπησε το σώμα σου: Ανακαλύπτοντας το ιδανικό μαγιό για κάθε σώμα

MANZARA

Τι κι αν ο καιρός φέρνει τα πάνω κάτω μέσα στον Απρίλη, πολλές ήδη σκέφτεστε από τώρα το καλοκαιράκι και φυσικά το μαγιό. Και ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στη θάλασσα ή τα ΣΚ σε κάποιο ξενοδοχείο με πισίνα, εδώ θα βρεις σίγουρα το μαγιό σου.

Για πολλές γυναίκες, το να βρουν το ιδανικό μαγιό είναι εφιάλτης. Φίλες μου δε χρειάζεται να φοβάστε γιατί έχετε εμάς. Από τα κλασσικά μπικίνι στα trendy τανκίνι και όχι μόνο, πάμε να κάνουμε μια βουτιά στην καλοκαιρινή συλλογή!

Και ξεκινάμε με τα τανκίνι που τόσο πολύ έχετε αγαπήσει από την πρώτη φορά που τα φέραμε στη συλλογή μας. Τα έχετε επιλέξει γυναίκες όλων των ηλικιών και σωματότυπων γιατί τα τανκίνι σας δίνουν την ευκολία των δύο κομματιών (πάνω , κάτω) αλλά καλύπτουν και ότι χρειάζεται.  Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και σίγουρα κάποιο θα επιλέξετε για φέτος.

Για εσάς που τα μπικίνι δεν σας τρελαίνουν, φέτος έχουμε τα ολόσωμα μονοκίνι μας σε φανταστικά σχέδια. Θα βρείτε στη συλλογή μας έντονα χρώματα, παστέλ, με prints και κοψίματα που πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Για τις φίλες μας με τις πλούσιες plus-size καμπύλες, και φέτος έχουμε φροντίσει να φέρουμε μπικίνι και μονοκίνι. Θα βρείτε ποικιλία σε σχέδια και χρώματα γιατί στη συλλογή μας στα plus size μαγιό κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή.  Μονοκίνι , μπικίνι ή και τανκίνι, μπορείτε να επιλέξετε όποιο σας αρέσει! Μην ξεχνάτε όμως... πρώτα να μετρηθείτε με την μεζούρα σας και μετά να επιλέξετε σύμφωνα με το μεγεθολόγιο που δίνουμε! Γιατί έχουμε μεγάλη ποικιλία σε πατρόν ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε σωματότυπο.

Βέβαια, δεν φτάνει μόνο ένα μαγιό για να πείτε πως τελειώσατε με τα ψώνια σας. Μην ξεχάσετε να διαλέξετε και φόρεμα παραλίας. Θα βρείτε σίγουρα το αγαπημένο σας σχέδιο. Aέρινα και άνετα σε απόλυτο λευκό χρώμα ή σε έντονες αποχρώσεις και prints, στην συλλογή μας θα βρείτε πολλά σχέδια και σίγουρα δεν θα πάρετε μόνο ένα!

Τελικά, το να διαλέξετε μαγιό δεν είναι και τόσο δύσκολο. Εκεί που πίνετε καφέ τις φίλες σας, μπείτε στη συλλογή μας, δείτε τα σχέδια, διαλέξτε, ανταλλάξτε και απόψεις και κάντε μια παραγγελία όλες μαζί! Γιατί τα ψώνια είναι καλύτερα με παρέα!

  |  

Več objav